20/09/2014

20.09.2014

_MG_7567-1

_MG_7558-1

9 comments:

 1. great outfit!

  www.bstylevoyage.blogspot.com
  xx

  ReplyDelete
 2. näää ihan sama, kaikki muutkin esittelee vaan omaa pärstäänsä. kaikki ollaan ihan narsisteja.

  ReplyDelete
 3. Mä olen miettinyt niin paljon samaa! Jotenkin todella ristiriitaiset tunteet. Tykkään nykyään olla kameran edessä ja viettää aikaa kuvaillen. Pidän sitä jopa harrastuksena itselleni, ja syynä nähdä kavereita arjen kiireiden keskellä. En kuitenkaan tahdo muiden ajattelevan, että julkaisisin itsestäni kuvia vain näyttääkseni pärstääni kerta toisensa jälkeen tai ylpeilläkseni. Ei, en missään nimessä tee tätä niiden asioiden takia! Blogi on harrastus ja mieluinen tekeminen siinä missä maalaaminen tai jalkapallon pelaaminen. Voi kumpa muutkin ymmärtäisivät sen.. Nautin tästä, samoin kuin sinäkin eikä tällaisten asioiden takia minusta ole reilua jättää kuvaamista tai julkaisuja tekemättä. Joten jatketaan itsemme toteuttamista, eikös! :--) Olin nimittäin jo huolissani siitä, meinaatko blogimaailman jättää. Tykkään sun jutuista niin kovin! Ja hei, nyt voit ajatella, että on täällä ainakin yksi, joka ei arvostele tekemisiäsi millään muotoa narsistiseksi!

  Aurinkoista syksyä sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipas ihana kommentti, kiva jos tykkäilet!! ja joo, oon kyllä samaa mieltä toisaalta, saahan ihmisellä ollla harrastuksia ilman, että ajattelee mitä muut siitä ajattelee :D

   Delete
 4. I think you should post photos of you as much you'd like and specially photos with outfits. You don't have to feel self centered or whatever :)

  ReplyDelete
 5. so cute!!

  xxx

  http://sapetoibien.blogspot.com

  ReplyDelete